Doi români, mamă și fiu, puși sub acuzare pentru un jaf de 50 de milioane de lire sterline

O româncă și fiul ei au fost puși sâmbătă, 1 februarie, sub acuzare pentru un jaf de circa 50 de milioane de lire sterline comis în Anglia în casa fotomodelului englez Tamara Ecclestone.

Maria Meșter, 47 de ani, și fiul ei Emil-Bogdan Savastru, 29 de ani, au fost acuzați de jaf după ce bijuterii de lux, bani și ceasuri ar fi fost furate din conacul Tamarei Ecclestone.

Printre bunurile furate din reşedinţa situată în Palace Green, Kensington, se află o pereche de cercei cu diamante de 18 carate în valoare de 300.000 de lire sterline.

Maria Meșter, care locuia în Milano (Italia) unde lucra ca femeie de serviciu, și fiul ei Emil-Bogdan Savastru, barman, stabilit în Tower Hamlets, estul Londrei, au compărut sâmbătă împreună în fața magistraților de la Curtea Westminster. Tânărul a declarat judecătorilor că s-a mutat în Londra în urmă cu trei ani și jumătate

Mama a fost arestată pe 31 ianuarie pe aeroportul Stansted, unde sosise din Italia, iar fiul ei a fost arestat pe aeroportul Heathrow.

COMUNICAT MET POLICE

Tamara Ecclestone, fiica fostului șef de Formula 1, Bernie Ecclestone, a plecat din țară împreună cu soțul ei Jay Rutland pentru o vacanță de Crăciun de trei săptămâni în ziua în care casa lor a fost jefuită pe 13 decembrie 2019.

Vecinii au fost șocați să afle de jaful care a avut loc pe una dintre cele mai prestigioase străzi din Londra, cu patrule și puncte de control de securitate 24 din 24 de ore.

Cei doi români vor fi judecați la Isleworth Crown Court, primul termen fiind fixat pe 28 februarie.

Hoț român de 69 de ani, condamnat la închisoare în Belgia: „Am hepatită C și diabet, mi-e teamă să nu mor în închisoare”

CONDAMNARE: O bandă de români a comis 400 de jafuri în Anglia. Prada, aproximativ 900.000 de lire sterline – VIDEO

Enescu, dat în urmărire prin Europol. A fost condamnat în Anglia pentru sechestrarea și traficarea unei gravide

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!