Dosar penal pentru un șofer din Vaslui care a prezentat polițiștilor o asigurare tip RCA falsă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în cazul unui cetăţean român care a prezentat la control o asigurare tip RCA falsă pentru autoturismul pe care îl conducea.

În data de 06 martie, în jurul orei 07.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni – I.T.P.F. Iaşi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit în trafic, pentru un control de rutină, pe raza localităţii Lunca Veche, un autoturism marca Volkswagen Touran S TDI, înmatriculat în Marea Britanie, condus de vasluianul D.V., în vârstă de 46 de ani.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării tip RCA prezentată la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a concluzionat că autoturismul în cauză nu figurează în bazele de date ale Marii Britanii ca fiind asigurat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?