Skip to content

Electrician, condamnat după 33 de ani pentru două crime și peste 50 de acte sexuale cu cadavre

Un electrician, fost angajat a unui spital, a fost condamnat pentru două crime pe care le-a comis în 1987. La percheziții, polițiștii au rămas stupefiați de ce au găsit în casa bărbatului: sute de filmulețe și fotografii care îl arătau făcând sex cu cadavrele a zeci de femei și fete care se aflau la morgă.

David Fuller are 67 de ani și pe 4 decembrie 2020 a fost acuzat de asasinarea a două femei după ce ADN-ul său a fost identificat într-o bază de date, se arată într-un comunicat din 4 noiembrie 2021 al Parchetului Coroanei din Marea Britanie.

David Fuller, care nu fusese niciodată legat de crime și a negat orice implicare în ele în momentul când a fost arestat, a lovit, sugrumat și agresat sexual două tinere în vârstă de 25 de ani, respectiv 20 de ani, după ce a intrat în casele lor. Crimele au avut loc la cinci luni distanță în 1987.

Odată ce ADN-ul său a fost identificat, polițiștii au decis să-i percheziționeze locuința. Ce au găsit acolo a depășit orice imaginație.

„Niciun tribunal britanic nu a mai văzut vreodată abuzuri de această amploare împotriva morților. Infracțiunile sale sunt fără precedent în istoria juridică britanică.” procuror Libby Clark, Parchetul Coroanei

Anchetatorii au găsit într-o ascunzătoare din casă mai multe hard disk-uri. Între decembrie 2007 și decembrie 2020, Fuller s-a filmat și fotografiat abuzând sexual cadavrele a zeci de femei și fete în morgile celor două spitale la care a lucrat.

După patru zile de la începerea procesului, pe 4 noiembrie 2021, Fuller (foto) a mărturisit comiterea crimelor. Anterior, el a recunoscut și 51 de infracțiuni sexuale asupra cadavrelor, necrofilie.

„Problema care a lăsat acest caz nerezolvat atât de mult timp a fost identificarea criminalului. Mulțumită progreselor uriașe în știința ADN-ului, precum și altor dovezi descoperite din casa lui Fuller, am reușit să punem cap la cap acest caz chiar și dupătrei decenii”, a declarat procuroarea Libby Clark.

Fuller a început să lucreze în spitale din 1989 și, pentru a-și duce planul diabolic la capăt, aștepta ca personalul de la morgă să-și termine schimburile, apoi deschidea frigiderele care conțineau cadavre de sex feminin și le viola. Pe unele, în mod repetat.

Vârsta victimelor la momentul decesului era variată: cea mai în vârstă avea 85 de ani, iar trei, sub 18 ani.

Polițiștii au mai găsit în casa lui Fuller și imagini indecente cu copii. Judecătorii urmează să decidă ce pedeapsă va primi necrofilul.

Patru polițiști de la Antidrog au torturat un polițist sub acoperire de la Anticorupție

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!