Femeie din Marea Britanie, găsită moartă în casă la patru ore după ce a chemat ambulanța

Ca urmare a presiunii enorme la care Serviciul Public de Sănătate din UK (NHS) este supus în această iarnă din cauza condițiilor meteorologice severe, paramedicii au ajuns cu întârziere și au găsit o bătrână în vârstă de 81 de ani moar după ce a sunat la 999 acuzând dureri în piept.

Serviciul de ambulanță din estul Angliei (EEAST) a declarat că echipajele au sosit la trei ore și 45 de minute după apelul inițial.

Ofițerul regional Dave Powell a declaratparamediciisunt devastați pentru că nu muncesc pentru a găsi morți, ci au o slujbă menită sa ajute oamenii și să-i mențină în viață.”

Într-un alt incident, o femeie de 88 de ani a decedat după șapte ore de așteptare pentru eliberarea unui pat în spital. Familia ei a chemat ambulanța la locuința din Southsea, pe 30 decembrie, bătrâna având dificultăți de respirație.

Josephine Smalley a petrecut cinci ore în ambulanță și încă două ore într-un cărucior pe un coridor de la Spitalul Queen Alexandra din Portsmouth. A murit în ziua de Anul Nou, după ce a suferit un infarct miocardic și anterior un accident vascular cerebral.

pacient
Pacient la Pinderfields Hospital în Wakefield (Foto: MEN)

NHS Anglia a cerut oamenilor stocheze medicamente, să verifice vecinii vulnerabili sau vârstnici și să recurgă la vaccinul gripal, informează Metro.co.uk

Un purtător de cuvânt a spus: “Condițiile de îngheț sunt prognozate în unele zone, iar situația arată că riscurile de atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale și alte probleme grave de respirație creac pe măsură ce temperaturile scad”.

La începutul acestei săptămâni, Theresa May și-a cerut scuze față de zeci de mii de pacienți ale căror operații au fost anulate pentru a elibera personalul și paturile din spital în vederea preluării cazurilor de urgență.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *