Land Rover, furat din Marea Britanie, găsit în posesia unui român din Maramureș

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat un autoturism marca Land Rover, în valoare de peste 58.800 euro, ce fusese declarat ca fiind furat din Marea Britanie în urmă cu 24 de ore.

Vineri dimineață, 30 martie, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetățeanul român G. Adrian, în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza județul Maramureș, la volanul unui autoturism marca Land Rover, cu număr de înmatriculare specific Marii Britanii.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează în baza de date a Interpolului ca fiind furată, alertă întrodusă ieri, 29 martie 2018, de către autoritățile din Marea Britanie,

Autoturismul, în valoare de 265.000 de lei (58.800 euro), a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea până la finalizarea cercetărilor.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *