LONDRA: Hugh Grant le cere hoților care i-au spart mașina să-i înapoieze măcar un scenariu

Actorul britanic Hugh Grant, a cărui maşină a fost spartă duminică seară, 13 ianuarie, i-a rugat pe hoţi, prin intermediul un mesaj publicat pe Twitter, să îi returneze un scenariu care se afla printre bunurile sustrase, potrivit BBC, citat de Mediafax.

Scenariul se afla într-o geantă, care conţinea, printre altele, şi cardurile de sănătate ale copiilor actorului, a spus acesta.

“În improbabila probabilitate că cineva îi cunoaşte pe cei care mi-au spart maşina în seara aceasta şi mi-au furat geanta, vă rog să îi convingeţi să îmi returneze măcar scenariul”, a scris actorul într-un mesaj publicat duminică seară pe reţeaua de micro-blogging Twitter, explicând că a muncit la acel text mai multe săptămâni.

Grant a adăugat că şi-ar dori ca geanta să fie returnată la adresa la care se află Ealing Studios.

Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice, precum “Patru nunţi şi o înmormântare/ Four Weddings And A Funeral” (1994), “Notting Hill” (1999), “Pur şi simplu dragoste/ Love Actually” (2003), “Vise americane/ American Dreamz” (2006) şi cele două filme din seria “Bridget Jones”. El a fost recompensat, de-a lungul carierei, cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific (2006).

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA