LONDRA: Samantha Fox face un apel disperat pentru găsirea motanului său. Acesta ar putea fi victima ucigaşului de pisici

Cunoscuta cântăreaţă Samantha Fox a spus fanilor de pe Twitter se teme Maxi, pisica ei dispărută, ar fi putut fi omorâtă de către infamul ucigaş în serie de pisici.

Pisica noastră minunată Maxi lipseşte. Este prietenos şi pufos. Sunt îngrijorată din cauza ucigaşului dezlănţuit în nord-estul Londrei. 300 de morţi. rog anunţaţi dacă îl vedeţi

Ucigaşul de pisici din zona Londrei este căutat de poliţie, fiind suspectat a sacrificat mai mult de 200 de pisici şi a vânat inclusiv veveriţe şi vulpi.

Criminalul vicios şi-a început crimele în Croydon, în sudul Londrei, în 2014, şi se crede a ucis mai mult de 200 de pisici, pe autostrada M25, adesea folosind o macetă sau un cuţit mare pentru a dezmembra animalele de companie.

Multe dintre pisici au capetele şi cozile tăiate, altele picioarele. Se crede ucigaşul păstrează membrele trofee.

În luna august, poliţia a emis o descriere a criminalului suspectat, scrie Metro.co.uk

El ar fi un bărbat alb, în vârstă de 40 de ani, cu păr brunet scurt, îmbrăcat cu haine închise la culoare, posibil cu cicatrice lăsate de acnee pe faţă. De asemenea, ar purta o lanternă de cap sau o torţă.

Poliţia se află într-o cursa disperată pentru prinderea maniacului, acesta provocând multă suferinţă familiilor care au pierdut pisici.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *