LONDRA: Secția consulară a Ambasadei României își schimbă sediul. Serviciile se vor asigura DOAR cu PROGRAMARE prin e-mail

Secția consulară a Ambasadei României la Londra anunță că începând cu data de 31 august 2020 își va înceta permanent activitatea la sediul din 344 Kensington High St, Kensington, London W14 8NS, urmând a presta, temporar, servicii consulare în clădirea Institutului Cultural Român din 1 Belgrave Square, Belgravia, London SW1X 8PH.

Având în vedere spațiul restrâns și limitările tehnice, la acest sediu temporar, Secția Consulară Londra va efectua cu prioritate solicitările cu caracter de urgență (călătoria în România sau vizitele în străinătate, în scop turistic NU se regăsesc pe lista urgențelor) si va continua soluționarea cererilor pentru documente de călătorie ale căror programări au fost anulate in contextul pandemiei COVID-19 (perioada 16 martie – 30 iunie 2020).

La adresa menționată Secția consulară Londra va funcționa până la relocarea în noul sediu care se află în curs de amenajare.

Toate serviciile vor fi efectuate, în continuare, DOAR pe baza de PROGRAMARE prealabilă la adresele de email:

– londra.asistenta@mae.ro, pentru situații de urgență,

– londra.tc@mae.ro pentru titluri de călătorie (în situația documentelor de călătorie pierdute/expirate) respectiv,

– prin sistemul www.econsulat.ro pentru programările anulate anterior în contextul COVID-19.

Pentru situațiile de urgență/ extraordinare (precum spitalizări, decese, accidente, arestări, dispariții, atentate teroriste), cetățenii români pot contacta în continuare instituția la linia telefonică: 00447738716335.

Atenție! La această linie telefonică NU se furnizează informații legate de serviciile consulare și NU se fac programări!

MAREA BRITANIE: Lame de ras în mâncarea pentru copii ca să șantajeze un supermarket. Fermier, găsit vinovat

Român, condamnat în Anglia. Cocaină de 1.200.000 £, sub paravanul unei afaceri fantomă

ANGLIA: Doi români prinși cu 90.000 de lire sterline, arestați pentru spălare de bani

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA