Sute de suspecți căutați de polițiștii britanici au fost arestați în urma măsurilor luate de autorități pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

Operațiunea Sceptrul, cum a fost denumită, a avut loc între 23 și 29 martie și a dus la arestarea a 803 persoane și la confiscarea a 240 de arme de diferite tipuri.

Polițiștii au făcut percheziții în casele unor infractori cunoscuți care, din cauza COVID-19, erau obligați să stea la domiciliu.

Comandantul Jane Connors a declarat că în ciuda crizei provocate de noul coronavirus, polițiștii trebuie să continue să-și facă treaba.

„Unii dintre cei mai periculoși infractori din Londra au fost prinși”, a declarat Connors care a făcut apel la populație să sesizeze Poliția dacă au informații despre infracțiuni, traficanți etc.

„Dacă nu doriți să vorbiți cu polițiștii, sunați la Crimestoppers 0800 555 111. Este o organizație caritabilă independentă care nu vă cer niciodată numele, nu urmăresc de unde a fost făcut apelul și nici IP-ul de unde ați trimis informația, așa că veți anonimi 100%”, a mai precizat Connors.

WIZZ AIR: Zborurile spre și din Marea Britanie, Elveţia şi Olanda, suspendate până pe 18 aprilie

Românii care vin din Marea Britanie, plasați automat în carantină

MAREA BRITANIE: Ce trebuie să facă angajații români care au probleme din cauza COVID-19

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!