Un gest stupid făcut de un adolescent a îngrozit Marea Britanie.

Pe 4 august 2019, un băiat în vârstă de șase ani care vizita cu mama sa Muzeul Tate Modern din Londra a fost aruncat de la nivelul al zecelea al clădirii.

Agresorul și-a recunoscut fapta, a fost declarat vinovat la sfârșitul acestei săptămâni și urmează șă-și primească pedepasa în februarie 2020.

Copilul a ajuns pe o terasă aflată la nivelul al cincilea, dar viața lui i-a fost pusă în pericol. A rămas mutilat pe viață, dar faptul că trăiește este considerat un miracol.

Venise cu familia din Franța în vizită în Londra.

Nimeni nu a observat nimic până în momentul în care s-a auzit o bufnitură și apoi mama copilului a început să urle isteric: „Unde mi-e fiul, unde mi-e fiul?”

Jonty Bravery, care avea la momentul atacului 17 ani, a fost imediat arestat pentru tentativă de omor.

Conform martorilor care l-au reținut înainte să vină Poliția, tânărul era calm.

După ce a comis fapta le-a spus angajaților muzeului:„Cred că am omorât pe cineva. Am aruncat pe cineva de la balcon”.

Jonty Bravery a împlinit între timp 18 ani

Poliția londoneză și Ambulanța au fost chemate de urgență duminică, 4 august 2019, la Muzeul Tate Modern.

În jurul orei 14.40, autoritățile au fost anunțate că un băiat a fost aruncat de la nivelul al zecelea unde se află o terasă a muzeului.

La sfârșitul acestei săptămâni a recunoscut în fața magistraților faptul că l-a aruncat pe băiatul pe care nici măcar nu îl cunoștea.

Judecătorii urmează să stabilească pedeapsa în luna februarie 2020.

Adolescentul a declarat în instanță că l-a aruncat pe băiat pentru că dorea să apară la TV, la știri.

După ce a fost arestat, Jonty Bravery le-a spus polițiștilor că plănuise să rănească pe cineva la o expoziție de artă pentru a atrage atenția la TV asupra autismului de care suferă.

Le-a mai explicat că a vrut să dovedească tututor idioților care îi spuneau că el nu are probleme mintale că greșesc. â

Apoi i-a întrebat pe anchetatori dacă va apărea la știri.

Am vrut să apar la știri, să se vadă cine sunt și de ce am făcut-o, pentru ca atunci când totul e oficial nimeni să nu spună altceva (Jonty Bravery)

Agresorul este bolnav de autism, are tulburare obsesiv-compulsivă, probleme de personalitate și a fost internat într-un spital de psihiatrie începând cu jumătatea lunii octombrie 2019.

Băiețelul aruncat își revine foarte greu, încă nu și-a redobândit mobilitatea în picioare și deplina funcționare a creierului.

„Viața noastră s-a oprit acum patru luni. Nu știm când și dacă ne putem întoarce la muncă sau acasă. Suntem terminați”, au declarat membrii familiei.

Aceștia au mulțumit oamenilor care i-au ajutat. Până acum s-au strâns prin pagina GoFundMe aproape 153.000 de euro, aproximativ 129.000 de lire sterline.

Raport Avocatul Poporului și Save the Children: Copiii României, ciuca bătăilor inclusiv din partea Guvernului și Parlamentului

Pedofil pakistanez, deportat din Marea Britanie, intermedia copii români pentru un suedez

Curtea Constituțională: Gravidele și mamele cu copii mici nu pot scăpa de închisoare

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?