Skip to content

MAREA BRITANIE: Actriţa Anca Dumitra va juca într-un lungmetraj despre sclavia sexuală

Actriţa română Anca Dumitra va juca alături de Allen Leech, unul dintre protagoniştii serialului “Downton Abbey”, într-un lungmetraj dramatic de televiziune care abordează tematica sclaviei sexuale din Marea Britanie, informează Agerpres, citând PA.

Ana, o tânără femeie din România care este răpită în plină zi pe o stradă din Londra, va fi interpretată de Anca Dumitra, în timp ce Allen Leech va juca rolul poliţistului care anchetează acel caz.

Ana este transportată în Irlanda şi folosită ca sclavă sexuală într-o serie de bordeluri temporare. Noul serial TV, intitulat “Doing Money” şi produs de BBC Two, se inspiră din fapte reale.

“Ana este o persoană cu adevărat remarcabilă, este cineva care a supravieţuit unor abuzuri nesfârşite, dovedind curaj şi hotărâre, este o eroină adevărată”, a declarat Anca Dumitra.

“Am fost profund emoţionată de povestea ei şi pentru mine este o onoare să joc rolul ei”, a adăugat actriţa română.

Acest lungmetraj TV are la bază un scenariu scris de Gwyneth Hughes.

Anca Dumitra este cunoscută telespectatorilor din România graţie rolului Gianina din serialul de comedie “Las Fierbinţi”.

Potrivit site-ului IMDb.com, din distribuţia lungmetrajului britanic “Doing Money” fac parte şi alţi actori români, precum Alec Secăreanu, Dragoş Bucur şi Cosmina Stratan.