MAREA BRITANIE: Autoutilitară căutată de autorități, confiscată la Nădlac. Șoferul: „Nu am mai avut cu ce plăti”

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II- Csanadpalota au descoperit un autoutilitară marca Mercedes Benz, model Sprinter 313,  în valoare de 6.000 de Euro, căutată de autorităţile din Marea Britanie.

Marți, 26 mai, în jurul orei 01.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 34 de ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes Benz, model Sprinter 313 CDI.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi documentele autovehiculului. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Faţă de cele constatate, persoana a declarat că a cumpărat autoutilitara din Marea Britanie, prin intermediul unei firme de finanţare. Bărbatul a precizat că a fost în imposibilitatea de a-şi plăti rata pentru creditul contractat.

Autovehiculul în valoare de  6.000 de Euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Autoutilitară căutată de autoritățile din Belgia, confiscată la Nădlac

Marea Britanie introduce din 8 iunie autoizolarea timp de 14 zile

Audi A 6 furat din Marea Britanie în iulie 2018, găsit în Satu Mare. Șoferul, cercetat pentru tăinuire

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA