Norocul bețivului: Un BRITANIC a scăpat ca prin minune de un accident mortal de tren

Camerele de supraveghere dintr-o gară din Marea Britanie au surprins imagini cu un bărbat în stare de ebrietate care a reuşit să scape ca prin minune de un accident mortal de tren întinzându-se între şine, relatează vineri Press Association.

Derek Acton, în vârstă de 44 de ani, a fost filmat deplasându-se ezitant pe peronul staţiei Harlow Mill, din Essex, după care bărbatul a coborât pe şine.

Practic, el s-a întins între şine cu doar câteva momente înainte ca un tren Greater Anglia să treacă prin staţie şi pe deasupra lui.

Paramedicii şi poliţia au fost chemaţi la faţa locului, dar Acton, din Pinner Road, scăpase nevătămat.

Acţiunile lui au provocat căilor ferate întârzieri ce ar fi produs pagube de 11.700 de lire sterline, potrivit Press Association.

Acton a fost condamnat pentru obstrucţionarea traficului feroviar de tribunalul competent, a anunţat poliţia transporturi britanică.

El a fost condamnat la 12 luni de muncă în folosul comunităţii, plata unei amenzi de 570 de lire sterline şi la o perioadă obligatorie de abstinenţă de 60 de zile.

“Sincer, Acton e norocos că e în viaţă”, a declarat inspectorul Steve Webster, din cadrul poliţiei transporturi.

Drunken man narrowly escapes death – Essex

This is the baffling moment a drunken man climbs onto the tracks in Essex.Moments later, a trains speeds directly over him. Astonishingly he was unharmed. Earlier this week he was sentenced for his reckless actions. #Harlow #Essex👉 http://media.btp.police.uk/r/15212/community_order_for_intoxicated_man_who_risked_hi

Posted by British Transport Police on Friday, February 23, 2018

“În starea de ebrietate în care se afla, a coborât pe şine şi s-a întins în faţa unui tren care se apropia cu viteză. Acţiunile lui au fost stupefiante. Sper că Acton va respecta cerinţele de muncă în folosul comunităţii şi de abstinenţă. De asemenea, sper că va sta departe de şine şi va evita implicarea într-un astfel de incident foarte aproape de a deveni mortal”, a mai spus el, potrivit Agerpres.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *