Norocul bețivului: Un BRITANIC a scăpat ca prin minune de un accident mortal de tren

Camerele de supraveghere dintr-o gară din Marea Britanie au surprins imagini cu un bărbat în stare de ebrietate care a reuşit să scape ca prin minune de un accident mortal de tren întinzându-se între şine, relatează vineri Press Association.

Derek Acton, în vârstă de 44 de ani, a fost filmat deplasându-se ezitant pe peronul staţiei Harlow Mill, din Essex, după care bărbatul a coborât pe şine.

Practic, el s-a întins între şine cu doar câteva momente înainte ca un tren Greater Anglia să treacă prin staţie şi pe deasupra lui.

Paramedicii şi poliţia au fost chemaţi la faţa locului, dar Acton, din Pinner Road, scăpase nevătămat.

Acţiunile lui au provocat căilor ferate întârzieri ce ar fi produs pagube de 11.700 de lire sterline, potrivit Press Association.

Acton a fost condamnat pentru obstrucţionarea traficului feroviar de tribunalul competent, a anunţat poliţia transporturi britanică.

El a fost condamnat la 12 luni de muncă în folosul comunităţii, plata unei amenzi de 570 de lire sterline şi la o perioadă obligatorie de abstinenţă de 60 de zile.

“Sincer, Acton e norocos că e în viaţă”, a declarat inspectorul Steve Webster, din cadrul poliţiei transporturi.

“În starea de ebrietate în care se afla, a coborât pe şine şi s-a întins în faţa unui tren care se apropia cu viteză. Acţiunile lui au fost stupefiante. Sper că Acton va respecta cerinţele de muncă în folosul comunităţii şi de abstinenţă. De asemenea, sper că va sta departe de şine şi va evita implicarea într-un astfel de incident foarte aproape de a deveni mortal”, a mai spus el, potrivit Agerpres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.