Skip to content

O cincime dintre BRITANICI urmăresc seriale la serviciu. Londonezii, pe primul loc

O cincime dintre abonaţii britanici la canalul Netflix urmăresc seriale la locul de muncă, potrivit unui studiu citat marţi de Press Association.

Un studiu al serviciului de streaming a stabilit că aproape jumătate dintre respondenţi (46%) urmăresc programe precum “The Crown”, “Stranger Things” şi “Orange Is The New Black” în public.

Londonezii sunt cel mai predispuşi să-şi urmărească serialele favorite la serviciu (39%), urmaţi de cei din West Midlands (24%) – o regiune din zona central-vestică a Angliei – şi de scoţieni (23%). Pe de altă parte, nord-irlandezii sunt mai rezervaţi din acest punct de vedere, doar 10% dintre ei urmărind serialele Netflix la serviciu.

Studiul arată că abonaţii Netlifx se folosesc şi de timpul de transport până la serviciu pentru a recupera din serialele lor favorite, 26% dintre cei care călătoresc cu trenul şi 16% dintre cei care fac naveta cu autobuzul folosind acest interval pentru a vedea un astfel de program.

Totuşi, doar 12% dintre londonezi se simt jenaţi de conţinutul pe care îl urmăresc în public, faţă de 16% în cazul celor din West Midlands şi 5% dintre galezi.

Şase din zece abonaţi ai Netflix consideră că scenele de consum de droguri sunt cele mai inadecvate pentru a fi văzute în public, urmate de tortură (53%) şi sex (51%).

Pentru realizarea studiului, au fost chestionaţi 4.344 respondenţi din întreaga Mare Britanie într-o perioadă de trei zile, iar Netflix a analizat răspunsurile, notează Press Association, citată de Agerpres.ro.