Skip to content

O familie de britanici, expulzată din Noua Zeelandă după ce a creat haos în două orașe

O familie de britanici a fost expulzată zilele trecute din Noua Zeelandă după ce localnicii și patronii de cafenele sau restaurante s-au plâns autorităților de distrugerile pe care le-au făcut în orașele Auckland și Hamilton.

Britanicii au ajuns în Noua Zeelandă pe 11 ianuarie și se pare că sunt din Liverpool.

Au făcut scandal în timpul zborului, nu și-au achitat notele de plată restaurante, au distrus apartamentul pe care l-au închiriat, au luat telefonul unui jurnalist și au amenințat oameni, scrie Daily Mail.

Un copil al familiei a fost filmat amenințând o femeie care le-a atras atenția că au lăsat mizerie pe frumoasa plajă Takapuna din Auckland.

„Îți zbor creierii”, urla cel mic gesticulând cu mâna pe care avea un ghiul.

Așa-zișii turiști puneau furnici și păr în mâncarea pe care o comandau la restaurante pentru a evita să plătească nota.

Grupul este alcătuit din 12 membri: frații John și David Johnson, partenerele lor, copiii, și mama celor doi, Eileen Doran.

Ei susțin că sunt o familie respectabilă și că au venit în Noua Zeelandă pentru a vedea „hobiții” și că planurile lor au fost date peste cap din cauza acuzațiilor ce li se aduc.

În Noua Zeelandă s-a filmat Stăpânul Inelelor.

John Johnson, unul dintre liderii familiei (Foto: New Zealand Herald)

Până în prezent s-au strâns 2.500 de semnături prin care se cere expulzarea lor din cauza mizeriei și dezastrului pe care l-au produs.

Într-un hotel, de exemplu, au aruncat cu mâncare pe jos și au vrut să se ia la bătaie cu alte persoane.

Pe 15 ianuarie, mai mulți polițiști și oficiali de la Imigrări le-au înmânat actele de expulzare, conform publicației neozeelandeze Stuff.

O femeie din grup în vârstă de 26 de ani a fost arestată pentru furt.

Familia a negat că sunt „țigani” și că au produs aceste incidente.

Într-un interviu pentru New Zealand Herald, David Johnson a declarat că e uimit de reacția negativă a localnicilor: „Am lăsat mizerie și ei spun că suntem țigani, nu suntem țigani”.

El s-a plâns că, după ce au lăsat mizerie pe plajă, lumea i-a luat la întrebări, le-a spus să se întoarcă în țara lor și că totul a pornit de la o ceartă între copii.

Johnson a mai spus că au fost astfel intimidați de oameni și nu au mai apucat să strângă mizeria pe care o lăsaseră în urmă. Fratele său a spus că bunicul lui a fost al zecelea cel mai bogat om din Anglia.

Frații Mămăligă, condamnați la închisoare. Au violat o femeie în Londra după ce au legat-o cu șireturi

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!