Skip to content

O mașină a intrat într-un club din Marea Britanie rănind mai multe persoane

Cel puțin 13 persoane au fost rănite după ce un bărbat a intrat cu o mașină într-un club de noapte aglomerat din Marea Britanie.

Poliția a fost chemată sâmbătă, 17 martie, la 23.47 ora locală, după ce un Suzuki Vitara a intrat în clubul Blake’s din Gravesend, Kent.

Potrivit primelor informații, șoferului i sa cerut să părăsească clubul de pe Queen Street după o altercație anterioară. Bărbatul în vârstă de 21 de ani a fost arestat cu acuzația de tentativă de omor.

Poliția din Kent a declarat că cel puțin 13 persoane au fost rănite, majoritatea suferind fracturi.

Șapte persoane au fost transportate la spital, patru cu leziuni minore și trei cu leziuni grave, dar care nu amenință viața, a informat  serviciul de ambulanță.

Șoferul vehiculului a suferit răni minore și a fost dus la spital ca măsură de precauție, iar acum se află în arest.

“A fost o experiență înspăimântătoare pentru toți cei implicați și este un miracol că nimeni nu a fost ucis”, a declarat un detectiv al poliției din Kent.

În clubul foarte aglomerat s-a creat un haos total și clienții au intrat în panică neștiind unde să se adăpostească și neînțelegând despre ce este vorba.

Una dintre tinerele prezente în club, care credea că nu va supraviețui incidentului, a declarat că le-a trimis un mesaj celor dragi prin care îi anunța că îi iubește, informează BBC.