„O practică ruşinoasă”. Poliția a descoperit 35 de bărbați est-europeni înghesuiți într-o casă cu trei camere din Londra

Poliţia londoneză a găsit 35 de bărbaţi înghesuiţi într-o casă cu trei dormitoare din nord-vestul Londrei, în care erau saltele din perete în perete, în aproape fiecare cameră.

Opt bărbaţi dormeau într-o singură cameră, iar saltele erau inclusiv în bucătărie şi în grădina din spatele casei din Brent.

Descoperirea a fost făcută pe Winchester Avenue, Queensbury, după plângeri pentru supraaglomerare şi comportament antisocial venite din partea vecinilor, a declarat un consilier din Brent.

esteuropeni2

Bărbaţii, toţi originari din Europa de Est, îngrămădiseră aşternuturi în fiecare cameră, cu excepţia băilor, cu o saltea aşezată chiar în grădină, scrie Daily Mail. Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

Harbi Farah, membru al cabinetului pentru reforma locuinţelor şi asistenţă socială la Consiliul Brent, a spus a constatat cele mai grave abateri ale proprietarilor lipsiţi de scrupule.

“Locuitorii escroci îşi fac banii exploatându-i pe cei careşi pot permite cel mai puţin, este o practică ruşinoasă şi acesta este un exemplu deosebit de şocant“. Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

Săptămâna trecută, Consiliul din Brent a votat noi măsuri prin care persoanele care încalcă legea privind dreptul imobiliar pot primi amenzi de până la 30.000 de lire sterline.

Consilierul din Brent a mai declarat a obţinut mai mult de 100 de acţiuni de urmărire penală împotriva proprietarilor necinstiţi în luna iulie.

Dl Farah a adăugat: “Trebuie fim înştiinţaţi despre orice proprietar care îi tratează în mod incorect pe chiriaşi. Noi acţionăm pentru voi.”

Reprezentanții Consiliului şi poliţia au lansat o investigaţie asupra proprietarului casei închiriate fără contract legal.

casalondra

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *