Skip to content

O tânără şomeră, mamă a opt copii, nu se poate angaja din cauza propunerilor indecente: „Bărbaţii vor altceva de la mine”

Deşi frumuseţea este considerată un avantaj, iar multe femei fac tot ce-i posibil pentru a arăta cât mai bine, există şi cazuri în care un aspect atrăgător poate deveni o adevărată povară.

Astfel, Marie Buchan, o femeie de 34 de ani din Birmingham, mamă a opt copii, susţine că este şomeră şi nu se poate angaja pentru că primeşte mereu propuneri indecente din partea bărbaţilor, datorită frumuseţii ei naturale.

În ultimii ani, tânăra a trăit din ajutorul social de 26.000 de lire sterline pe an, dar în prezent suma a fost redusă de guvernul britanic, fiind nevoită să îşi caute un loc de muncă, scrie Metro.co.uk

tanarasomera

Marie este de profesie mecanic şi a aplicat pentru job la mai multe service-uri auto, însă nu a fost acceptată la niciunul. „De fapt, nu vor să mă angajeze acolo, au alte intenţii cu mine. Cred că sunt doar nişte perverşi. Avem femei în poliţie, în armată, dar bărbaţii ne văd numai că pe simboluri sexuale” a declarat, cu tristeţe, femeia.

Marie nu se dă învinsă şi este hotărâtă să îşi caute în continuare un loc de muncă, avertizându-i pe bărbaţi că nu vor putea profita de ea. Este totodată îngrijorată de faptul că lipsa de oportunităţi în domeniul ei o va opri să-şi construiască o carieră şi luptă împotriva sexismului la locul de muncă.