Skip to content

Premierul britanic: Eram prea gras atunci când m-am îmbolnăvit de COVID-19

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a declarat că era prea gras când s-a îmbolnăvit grav de COVID-19 şi că a slăbit de atunci 11,79 kg, relatează Reuters, conform Agerpres.

“Trebuie să recunosc că motivul pentru care am avut o experienţă atât de urâtă cu această boala este că, deşi eram aparent sănătos tun când am contractat boala, aveam o problemă preexistentă – prietenii mei, eram prea gras”, a declarat el într-un discurs online în faţa membrilor Partidului său Conservator.

“Şi, de atunci, am pierdut 26 de livre (11,79 kg) … şi voi continua acea dietă”, a mai spus el.

Şeful guvernului britanic Boris Johnson a declarat că speculaţiile potrivit cărora încă suferă de efectele coronavirusului au fost “aiureli’ vehiculate de adversarii Brexit-ului.

“Am auzit recent o mulţime de prostii despre modul în care lupta mea cu COVID-19 mi-a răpit cumva mojo-ul (puterea)”, a mai spus el.

“Şi, bineînţeles, acestea sunt aiureli, de genul propagandei subversive la care te-ai aştepta de la oamenii care nu doresc ca acest guvern să aibă succes, care au vrut să oprească Brexitul şi toate celelalte promisiuni ale partidului nostru”, a mai spus Boris Johnson.

Boris Johnson: „Britanicii, mai obezi decât majoritatea europenilor”

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!