Premierul britanic promite că va reduce numărul imigranților dacă va câștiga alegerile

Prim-ministrul britanic Boris Johnson promite să reducă nivelul imigraţiei dacă Partidul Conservator va câştiga alegerile din 12 decembrie, însă a subliniat că în general nu se opune ideii ca în Regatul Unit să sosească şi să lucreze străini, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Britanicii se prezintă la vot joi în cadrul unui scrutin care va decide şi soarta Brexitului.

„Numărul imigranţilor se va reduce pentru că noi vom putea să controlăm sistemul în felul acesta. Şi nu cred că este corect să avem o abordare lipsită de control şi de limite în acest domeniu”, a declarat şeful executivului de la Londra pentru postul de televiziune Sky News.

Johnson a mai spus că se va concentra pe scăderea nivelului imigraţiei, dar a precizat că prioritate vor avea imigranţii calificaţi, care pot avea o contribuţie reală la dezvoltarea economiei britanice.

Pe de altă parte, Boris Johnson a promis că se „va bate pentru fiecare vot” până la alegerile parlamentare din 12 decembrie, în contextul în care avansul partidului său faţă de opoziţia laburistă se reduce, potrivit mai multor sondaje de opinie.

Conform cotidianului The Guardian, care a agregat rezultatele mai multor sondaje, conservatorii încă ar avea un avans de 11 puncte procentuale în faţa laburiştilor (43% faţă de 32% din intenţiile de vot).

BREXIT/Boris Johnson, invitat să părăsească Leeds: „Pleacă din orașul meu!” -VIDEO

Theresa May: STOP sosirii europenilor necalificați care își caută un loc de muncă

Ce au în comun George Clooney şi Theresa May? Legătura mai puţin ştiută dintre celebrul actor şi prim-ministrul britanic

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?