Prințul Harry refuză să semneze un contract prenupțial înainte de căsătoria cu Meghan Markle

Prințul Harry a fost îndemnat semneze un contract prenupțial de către membrii casei regale britanice, hotărâți să-i protejeze averea, estimată la aproximativ 30 de milioane de lire sterline.

Dar fiul cel mic al Prințesei Diana, în vârstă de 33 de ani, a respins sfatul de a semna un acord prenupțial.

O sursă a declarat pentru Mail Online: “Nu a existat nicio problemă pentru Harry în această privință. El consideră va avea o căsnicie durabilă și stabilă, prin urmare nu are nevoie să semneze nimic”.

Meghan, în vârstă de 36 de ani, care are o avere de 4 milioane de lire sterline, a divorțat după doi ani de primul ei soț, Trevor Engelson.

Harry deține active în valoare de aproximativ 20 de milioane de lire sterline și a primit o moștenire de 10 milioane de lire de la mama sa, Prințesa Diana.

Cuplul urmează să se căsătorească în data de 19 mai.

După anunțul lor de logodnă, s-a dezvăluit că evenimentul oficial va avea loc la Capela St. George de la Castelul Windsor.

Regina Marii Britanii și-a dat consimțământul, joi, într-o scrisoare adresată Consiliului Privat, și a anunțat că va participa la ceremonia celui mai “preaiubit nepot” din acest an.

Scrisoarea de aprobare a venit după ce Meghan și-a făcut prima sa apariție publică cu Regina la slujba de celebrare a Commonwealth-ului, la Westminster Abbey, la începutul acestei săptămâni.

Cuplul va invita 2640 de membri ai publicului la castelul Windsor în ziua nunții lor, aceștia fiind selectați din rândul diverselor categorii sociale din Marea Britanie.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *