Rămăşiţele unei ferme de canabis, descoperite într-o fostă secție de poliție din Marea Britanie

Rămăşiţele unei ferme de canabis în care au fost cultivate peste 1.000 de plante au fost descoperite într-o veche secţie de poliţie din districtul metropolitan britanic Oldham, relatează joi Press Association, citată de Agerpres.

Descoperirea a fost făcută de poliţia din Manchester într-un fost sediu al poliţiei oraşului Failsworth, închis în urmă cu şase ani.

Autorităţile suspectează că plantele cultivate în ferma ”uriaşă” au fost îndepărtate miercuri dimineaţă, cu doar câteva ore înainte de sosirea poliţiştilor.

Rădăcini, sol, ghivece goale şi surse de lumină erau tot ce au mai găsit poliţiştii în clădirea care a funcţionat anterior ca secţie de poliţie.

”Clădirea a fost eliberată de poliţie în urmă cu şase ani după reducerea bugetului poliţiei şi nu a mai fost utilizată”, se arată într-un mesaj publicat de poliţie pe Facebook.

”La scurt timp a fost vândută la licitaţie. Ulterior, clădirea a fost deţinută de o persoană privată. A fost puţin ireal să vedem vechiul birou al inspectorului plin cu rădăcini şi ghivece goale”, se menţionează în mesaj.

Potrivit autorităţilor, la faţa locului au fost găsite obiecte care sugerează că persoanele care cultivau drogul inclus în categoria B în Marea Britanie dormeau în fostul sediu de poliţie.

Autoritățile spaniole au confiscat 2.700 de kg de marijuana de contrabandă. Cetățeni români și moldoveni, printre membrii grupării

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?