Skip to content

RECOMPENSĂ de până la 10.000 de lire sterline pentru informații ce pot ajuta la capturarea lui Marius Mihai Drăghici

recompensa Marius Mihai Drăghici

Organizația de caritate Crimestoppers din Regatul Unit oferă o recompensă de până la 10.000 de lire sterline pentru informații privind locul în care se află românul Marius Mihai Drăghici, în vârstă de 48 de ani, suspectat că a fost implicat în uciderea din culpă a 39 de cetățeni vietnamezi, găsiți morți într-un camion în Anglia.

Drăghici este căutat și pentru audieri legate de infracțiuni privind traficul de migranți. Se crede că a fost implicat în coordonarea traficului de persoane în Marea Britanie înainte de tragica descoperire a cetățenilor vietnamezi decedați.

Descoperirea șocantă a unor copii, femei și bărbați morți a fost făcută la primele ore ale zilei de miercuri, 23 octombrie 2019, când aceștia au fost găsiți fără viață în remorca unui camion de către șoferul acestuia, pe Eastern Avenue, Grays, Essex.

Camionul circulase din Zeebrugge, Belgia, până la portul Purfleet din Essex. Victimele și familiile lor plătiseră o sumă substanțială de bani unei bande de crimă organizată, care le-a promis o nouă viață și ajungerea în siguranță în Marea Britanie.

Victimele s-au sufocat în camion. Zece persoane au fost deja acuzate pentru rolul lor în decese. Totuși, Draghici – care se prezintă și cu numele Marius Mihai Șelaru și Marius Lupu – este încă de negăsit.

Se știe ca Drăghici a lucrat in industria transportului și are legături în Bacău și în Spania. S-a născut la Onești.

„Crimestoppers – care este o organizație independentă de poliție – sprijină ancheta oferind o recompensă de până la 10.000 de lire sterline pentru informațiile pe care le primim exclusiv – fie online, fie sunând la telefonul gratuit 0800 555 111 – care duc la arestarea lui Marius Mihai Drăghici. Informațiile pot fi primite din străinătate prin intermediul site-ului nostru”, precizează organizația.

„Aceste victime au îndurat o moarte lentă și dureroasă, sufocându-se în spatele unui camion în Essex. Această poveste a șocat nu numai localnicii, ci întreaga țară și oameni din întreaga lume”.

„Ne-am dori ca familiilor lor să li se facă pe deplin dreptate. Organizația noastră de caritate există pentru a oferi oamenilor o opțiune anonimă vitală dacă preferă să nu vorbească cu poliția sau să ofere detalii personale. Puteți să ne spuneți ce știți și vom transmite informațiile în locul dvs.”, mai scrie în comunicatul celor de la Crimestoppers.

„Dacă credeți că știți unde este Marius Mihai Drăghici, vă rugăm să informați Crimestoppers, 100% anonim”, a spus Mick Duthie, directorul operațiunilor Crimestoppers.

„Vă rugăm să sunați la Centrul nostru de contact din Marea Britanie la telefonul gratuit 0800 555 111, care este deschis 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, sau completați formularul online anonim simplu și securizat al site-ului nostru. Dacă doriți să ne contactați din afara Regatului Unit, puteți face acest lucru prin intermediul site-ului nostru web”.

„Nimeni nu va ști că ne-ați contactat și că faceți ceea ce trebuie pentru familiile victimelor. De asemenea, puteți fi eligibil pentru o recompensă. Nicio informație nu este neînsemnată”.

Vă rugăm să rețineți: adresele IP ale computerelor nu sunt niciodată urmărite și nimeni nu va ști vreodată că ați contactat Crimestoppers. Pentru apelurile telefonice, nu există nicio afișare a liniei apelantului. Organizația de caritate este complet independentă de poliție și garantează că identitatea dumneavoastră va fi întotdeauna protejată.

„Recompensa va fi plătibilă numai pentru informațiile transmise direct Crimestoppers și nu poliției – trebuie solicitat un cod de recompensă atunci când ne sunați la organizația de caritate la 0800 555 111. Dacă contactați Crimestoppers prin formularul nostru online anonim simplu și securizat, trebuie utilizată facilitatea de comunicare „menținerea contactului” și trebuie solicitat un cod de recompensă. Trebuie să vă conectați din nou 24 de ore mai târziu pentru a obține codul. Vi se va cere să verificați împreună cu noi, două luni mai târziu, codul de recompensă pentru a vedea dacă a existat un rezultat pozitiv”, mai precizează organizația.

Închisoare pentru un șofer român de TIR, prins în Anglia cu opt copii din Vietnam

FRANȚA: Șofer român de camion, condamnat la închisoare și amendat pentru trafic de migranți

Șofer român de TIR, condamnat în Anglia pentru trafic de migranți

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!