ROMÂN din Marea Britanie, trimis la închisoare. A condus beat, a lovit grav un pieton și a fugit de la locul accidentului

Un șofer român, care a condus beat, a lăsat un pieton aproape fără suflare și a fugit de la locul accidentului, a fost condamnat la aproape patru ani de închisoare.

Victima Steven Fraser, pilot de raliu, a suferit leziuni care i-au schimbat viața. având nevoie de intervenții chirurgicale imediate și spitalizare timp de aproape șase săptămâni. Și totul s-a întâmplat la doar câteva ore după ce a luat parte la faimosul Snowman Rally în The Highlands, relatează Express.co.uk

Fraser a fost lovit în orașul Inverness de șoferul beat și descalificat Andrei Sînzieanu. El a fost aruncat deasupra mașinii românului, spulberând fereastra din spate înainte de a ateriza inconștient pe drum.

Andrei Sînzieanu, un tâmplar în vârstă de 26 de ani, a băut o sticlă de whisky înainte de a se urca la volanul mașinii VW Passat. Mai mult decât atât, el a plecat, lăsându-l pe Fraser sângerând în mijlocul drumului cu mai multe fracturi. Apoi s-a îndreptat spre casă de parcă nimic nu s-ar fi intâmplat și a încercat să scape la sud de A9.

Foto: Police Scotland

Șeriful Gordon Fleetwood i-a spus lui Sînzieanu: “Faptele dvs. au fost de neconceput. După ce ați consumat o cantitate mare de alcool și ați fost un șofer descalificat, ați condus periculos și aproape ați ucis un pieton nevinovat. Apoi, v-ați sporit vinovăția încercând să scăpați.”

Șeriful l-a trimis pe Sinzieanu la închisoare timp de 45 de luni și i-a interzis să conducă timp de șase ani.

Sînzieanu a recunoscut șase acuzații: conducere sub influența alcoolului, conducere periculoasă, conducere în timp ce a fost descalificat, nu avea asigurare, prejudiciu grav adus d-lui Fraser și încercarea de a păcăli justiția prin fugă și evitarea arestării.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *