Român, înjunghiat mortal la Londra în noaptea de Revelion

Tragedia s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, la ora 5.30 AM, la Londra în timp ce românul și alți doi colegi ai săi, agenți de securitate la un club, încercau să oprească un grup de bărbați să intre în local, la petrecerea de Anul Nou, relatează Sky News, citat de ProTV.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat decesul tânărului.

Conform Evening Standard, Tudor Simionov a încercat să-și apere colegii atacați de bărbații care voiau să intre în clubul Park Lane.

Poliția Metropolitană a anuntat că alți doi bărbați de 37 și 29 de ani au fost răniți prin înjunghiere, precum și o femeie pe 29 de ani. Ei au fost transportați la spital în stare stabilă.

”Incidentul s-a petrecut în afara unui local unde se ținea o petrecere privată. Mai mulți martori ne-au dat informații, iar mulți au și filmat atacul cu telefoanele mobile. Decedatul și ceilalți doi bărbați lucrau ca bodyguarzi la petrecere. Femeia a fost atacată în timp ce ajuta angajații să țină închise ușile”, a declarat Andy Partridge, de la Poliția Metropolitană.

Iubita tânărului, Mădălina, a povestit pentru Evening Standard că s-au mutat împreună la Londra pentru „o viață mai bună” și plănuiau și să se căsătorească.

”Nu pot să mă gândesc la el la trecut. Urma să fie soțul meu. Nu pot explica în cuvinte cât sufăr. Era un bărbat bun. Eram fericitiți și plănuiam să avem copii împreună”, a spus tânăra.

 

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?