Skip to content

Șofer din Marea Britanie, prins cu permis pe numele unui personaj din desene animate

Un şofer din Marea Britanie a prezentat la un control rutier un permis de conducere cu fotografia şi numele celebrului personaj de desene animate Homer Simpson, a anunţat poliţia, citată de agenţia de ştiri UPI.

Poliţia din Thames Valley a postat pe Twitter permisul de conducere cu numele “Homer Simpson”, alături de o imagine a legendarului personaj de desene animate.

Săptămâna trecută, “ofiţerul Phillips a oprit o maşină în Milton Keynes. Când a vrut să-i verifice permisul, ea l-a găsit pe acesta”, a scris poliţia alături de o fotografie a aşa-zisului permis.

Internauţii au postat pe Twitter că şoferul neidentificat a comis mai multe erori în fabricarea permisului fals, greşind atât adresa, cât şi data naşterii binecunoscutului personaj din serialul “The Simpsons”.

“Toată lumea ştie că Homer Simpson locuieşte la adresa Evergreen Terrace, n.r 724! Un amator…”, a scris un utilizator.

Poliţia nu a fost amuzată de gluma tânărului şi acesta riscă o altă acuzaţie după ce poliţia a aflat că nu are asigurare.

“Maşina şoferului a fost confiscată, iar el este acuzat de conducere fără permis şi fără asigurare”, a mai precizat poliţia, potrivit Agerpres.ro.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!