Tir aparținând firmei unui om de afaceri din Argeș, implicat în trafic de migranți în Anglia. Șoferul a fost arestat

Poliția britanică l-a arestat pe șoferul român de 26 de ani miercuri, 23 august, după ce în tirul pe care îl conducea au fost descoperiți 13 bărbați și un adolescent, cu vârste cuprinse între 15 și 39 de ani.

Tirul a fost oprit la stația de servicii Mangrove Service pe A45 London Road în localitatea Rugby, Warwickshire, în jurul orei 14.00, ora locală. Dată fiind starea persoanelor transportate în remorca închisă, a fost necesară intervenția echipajelor de urgență, relatează Daily Mail.Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

Trei dintre bărbați au fost duși cu ambulanțele la spital fiindcă li se făcuse rău din cauza căldurii, iar alții au primit îngrijiri medicale la fața locului și apoi au fost reținuți.

Potrivit poliției din Warwickshire, șoferul român a fost arestat cu suspiciunea de trafic de persoane. Tirul aparține SC Semiramis SRL, firmă de transport internațional cu sediul în Argeș, condusă de milionarul Ovidiu Cristescu.Acest articol este preluat de pe site-ul de știri NEWS ROMANIA!

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *