Grupul de Comunicare Strategică – GCS a comunicat astăzi, 14 aprilie 2020, noi date cu privire la acțiunile autorităților și numărul pesoanelor infectate cu noul coronavirus și decedate de COVID-19.

Potrivit GCS, care colectează informațiile provenite de la misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, 709 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19.

Dintre aceștia, 420 sunt în Italia, 196 în Spania, 24 în Franța, nouă în Germania, 45 în Marea Britanie, câte doi în Namibia, SUA, Austria, Belgia și Indonezia și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg și Suedia.

De la începutul epidemiei de COVID-19 și până la acest moment, 52 de cetățeni români aflați în străinătate au decedat: 13 în Italia, 13 în Franța (ieri erau 11), 15 în Marea Britanie (ieri erau 12), șapte în Spania, doi în Germania, unul în Belgia și unul în Suedia.

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus 11 au fost declarați vindecați: șapte în Franța, doi în Indonezia, câte unul în Luxemburg și Tunisia.

În ultima săptămână a crescut cu aproape 20% numărul cazurilor de infecții cu noul coronavirus

Pentru traficanții de droguri pe ruta Spania – România nu există stare de urgență

LONDRA: Șase luni de închisoare pentru un bărbat care a tușit spre un polițist. Prima condamnare într-un incident legat de COVID-19

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?