Un spărgător din Marea Britanie a încercat să-și șteargă urmele de sânge cu Pepsi

Un bărbat care s-a tăiat în timp ce a pătruns prin efracţie într-un restaurant fast food din Marea Britanie a revenit la locul faptei şi a încercat să îndepărteze urmele de sânge cu pepsi, relatează marţi, 12 februarie, Press Association, citată de Agerpres.

În imaginile înregistrate cu ajutorul camerelor de supraveghere se poate vedea cum William Trotter, în vârstă de 37 de ani, având capul acoperit cu o glugă, a pătruns în restaurantul din Sunderland de unde a furat banii din casa de marcat lăsând în urma sa dâre de sânge.

Câteva minute mai târziu, el s-a întors la locul faptei şi a încercat să şteargă urmele, apoi a luat o sticlă de suc din frigider şi a împrăştiat lichidul pe jos.

Spargerea a avut loc la primele ore ale zilei de 17 decembrie, iar poliţiştii care au fost chemaţi la câteva ore de la eveniment au descoperit imediat prezenţa picăturilor de sânge pe o cutie de carton.

Acestea au fost supuse analizelor ADN şi astfel s-a descoperit identitatea lui Trotter, care îşi însuşise circa 100 de lire din casa de marcat.

Potrivit poliţiei din Northumbria, bărbatul care a compărut la 4 februarie în faţa instanţei la tribunalul din Newcastle şi-a recunoscut faptele şi urmează să îi fie adusă la cunoştinţă pedeapsa.

”Deloc surprinzător, amploarea infracţiunii comisă de el nu a putut fi ştearsă prin stropirea cu pepsi, iar el urmează să suporte acum consecinţele acţiunilor sale egoiste”, a declarat Stuart Havery din cadrul departamentului de poliţie din Northumbria.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA