Unui român i-a fost confiscată la frontieră mașina Opel Vivaro cumpărată de la un conațional

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat, pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Opel Vivaro, care figura în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie.

Sâmbătă, 14 decembrie 2019, în jurul orei 20.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul român A.C., în vârstă de 35 de ani, la volanul unui autotursim marca Opel Vivaro X83 D218, an fabricaţie 2018, înmatriculat în România.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia autovehiculului în cauză, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din  Marea Britanie la data de 13.12.2019.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat faptul că a cumpărat autoturismul în data de 12.01.2019, de la un cetăţean român, plătind suma de 8.000 de euro şi 20.000 de lei.

Românul a mai adăugat faptul că nu are cunoștință despre faptul că autovehiculul era căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuireiar autovehiculul, în valoare de 96.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

BMW furat din Marea Britanie, găsit la Iași. Șoferul: „Nu știu de la cine l-am cumpărat”

CONDAMNARE: O bandă de români a comis 400 de jafuri în Anglia. Prada, aproximativ 900.000 de lire sterline – VIDEO

Marea Britanie amenință că va expulza cetățenii care nu aplică la timp pentru noul statut post-Brexit

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?