Solistul trupei The Prodigy a fost găsit mort. Colegii susțin că s-a sinucis

Keith Flint, solistul The Prodigy, a murit la vârsta de 49 de ani. Cântăreţul a fost găsit mort în casa sa din Dunmow, Essex, în dimineaţa zilei de 4 martie.

The Prodigy a anunţat că Keith Flint s-a sinucis.

Keith Flint a fost găsit mort în locuinţa sa de medicii chemaţi la faţa locului, potrivit The Guardian.

„Persoana care ne-a alertat ne-a spus că îşi face griji pentru sănătatea bărbatului, ni s-a precizat că este inconştient. Am trimis un echipaj de ambulanţă. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic şi au declarat decesul“, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Autorităţile au mai precizat că, momentan, decesul nu ridică suspiciuni, însă va fi deschisă o anchetă.

Recunoscut instantaneu pentru părul fluorescent şi pentru show-urile incredibile, Keith Flint a devenit unul dintre simbolurile muzicii britanice în anii 1990.

El s-a alăturat legendarului grup The Prodigy – format de Liam Howlett în 1990 – ca dansator, devenind mai târziu solist, alături de rapperul Maxim.

Flint a cântat cele mai cunoscute piese ale trupei –„Firestarter“ şi „Breathe“, care au ocupat primele locuri în topurile muzicale ale anului 1996.

Cu excepţia albumului de debut, lansat în 1992, toate cele şapte materiale discografice semnate The Prodigy au fost pe primul loc în topurile britanice, inclusiv cel mai recent, „No Tourists“, lansat în noiembrie 2018.