Băsescu: Orban este un gogoșar incompetent care a ajuns şi prim-ministru

Fostul președinte al României și turnător al Securității, Traian Băsescu, a avut o reacție tipică când a fost întrebat despre o posibilă alianță a PMP cu PNL și UDMR după alegerile parlamentare.

Potrivit Adevărul, Băsescu a spus că nu mai crede în acest „rebut politic” care se numeşte Ludovic Orban  și l-a comparat pe premier cu un gogoșar incompetent.

„Cât pot să mai cred în acest rebut politic care se numeşte Ludovic Orban, când ne-a pus într-o situaţie incredibilă – cu o săptămână înainte de expirarea dreptului de a depune liste, domnul Orban ne-a anunţat că ei merg singuri cu USR şi ne-au pus într-o situaţie extrem de dificilă? Cum să cred eu că Orban va mai vrea o alianţă. Ba cred că Orban va fi ultimul în care PMP să creadă. Deci nu îl crede nimeni pe acest gogoşar incompetent care a ajuns şi prim-ministru al României”, a izbucnit Traian Băsescu.

Declară sâmbătă, 12 septembrie 2020, la prezentarea programului său pentru Primăria Capitalei. În septembrie 2019, magistrații Curții de Apel București au decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității. Recursul se judecă la Curtea Supremă.

Potrivit Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității, care în 2006 a emis un document din care reiese că Băsescu nu a fost colaborator al Securității, fostul președinte a furnizat informații prin care se denunțau activități potrivnice regimului totalitar comunist, precum intenția de a pleca în străinătate și relații cu cetățeni străini.

Politicianul mizerabil de la noi

Hagi, întâlnire de taină cu Dragnea și Ponta. Cum influențează politicienii fotbalul

Jurnaliștii și analiștii politici care-l susțin pe Dragnea au primit 10.000.000 de lei de la PSD

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!