BĂTĂLIE PE AVERE: O fostă jurnalistă, în prezent deputat PSD, îl acuză pe Dan Barna

„USR şi Dan Barna, cei mai ipocriţi actori politici din România, au început campania electorală cu o minciună.”

Așa și-a început deputatul PSD de Bucureşti Beatrice Tudor un comunicat de presă din 27 septembrie 2019.

Beatrice Tudor susţine că preşedintele USR, Dan Barna, a început campania electorală pentru alegerile prezidenţiale cu o minciună.

Nu a declarat veniturile soţiei în declaraţia oficială de avere pe care trebuie să o depună la sediul BEC în calitate de candidat.

Parlamentarul PSD se întreabă unde vor ajunge reprezentanţii USR-PLUS la finalul campaniei, cu minciunile, omisiunile şi manipulările.

“Candidatul USR pentru funcţia de preşedinte şi-a completat în mod mincinos declaraţia de avere, fără să treacă, aşa cum era obligat de lege, veniturile soţiei.

Dacă soţia ar lucra într-o instituţie de siguranţă naţională sau una privată, foarte specială, ar mai fi de înţeles, dar doamna Barna lucrează în exact aceeaşi companie în care lucrează şi soţul Vioricăi Dăncilă, iar doamna Dăncilă a trecut veniturile acestuia în declaraţia sa de avere.

Este vorba de o companie unde statul român este acţionar, Petrom, asta pentru că domnul Barna este un om politic care s-a îmbogăţit în urma contractelor de consultanţă cu statul.

Dacă USR şi Barna au început campania cu o minciună şi o fraudă, unde se vor opri?”

Deputatul PSD de Bucureşti a mai afirmat că USR-PLUS şi-au pierdut dreptul moral de a vorbi despre onestitate în politică, iar sloganul lor despre hoţie a fost aruncat în aer de către Barna care a ascuns veniturile soţiei, în ciuda prevederilor legale.

„Dacă nu au nimic de ascuns, de ce nu-şi declară veniturile familiei?”, a mai declarat Beatrice Tudor.

Parlamentarului PSD nu i-ar fi fost greu să citească declarațiile de avere depuse de Barna la Camera Deputaților.

Acesta a menționat doi ani la rând declarațiile de avere ale soției, în 2017 și 2018.

În 2019, Barna a menționat la rubrica destinată veniturilor soției doar: „contract individual de muncă”.

Pe de altă parte, deputatul PSD Beatrice Tudor ar trebui să menționeze și faptul că soțul ei a ascuns cel puțin o dată suma pe care ea a câștigat-o pe când era consilier parlamentar la Bruxelles.

Și acolo, Beatrice Tudor era plătită din bani publici.

Beatrice Tudor a fost reporter special la Cronica Română, redactor la Jurnalul Național, șef secție departament politic la Libertatea, editor la Adevărul.

De aici a trecut direct în barca PSD, fiind coordonatorul biroului de presă.

În perioada 2011 – 2013 a fost consilier în Parlamentul European al eurodeputatului Cătălin Ivan, membru de vază al PSD. După ce a trecut să prin funcția de consilier pe la Guvern, Beatrice Tudor a fost aleasă deputat în 2016.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!