Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 Sibiu a admis în data de 24 august 2020 candidatura regelui romilor, Dorin Cioabă, la funcţia de primar al municipiului Sibiu.

Inițial, i-a respins-o, dar regele a făcut contestație la Judecătoria Sibiu care i-a dat dreptate candidatului Partidei Romilor Pro Europa.

Potrivit Agerpres, Biroul Electoral de Circumscripţie nr.1 Sibiu a admis şi candidaturile lui Daniel Cioabă, fratele regelui, pentru funcţia de consilier local al municipiului Sibiu. Și el este pe listele Partidei Romilor Pro Europa.

Dorin Cioabă a declarat pentru sursa citată că s-a decis să candideze pentru că sibienii au votat în ultimii 20 de ani un reprezentant al minorităţii germane.

„Am zis că poate electoratul din Sibiu are înclinaţie spre minorităţi. Dacă nu vrea să voteze candidatul PNL-ului, PSD-ului, a votat nemţii, acum e rândul nostru, poate să voteze un rom”, a explicat regele Cioabă.

Este pentru prima oară când Dorin Cioabă candidează pentru funcţia de primar al Sibiului, el mai încercându-și norocul în trecut, fără succes, și la Consiliul Judeţean Sibiu.

Primarul din Târgu Mureș: „Țiganii sunt o problemă serioasă a României și ne facem că nu vedem?!”

Băsescu, atac dur împotriva clanurilor țigănești. „Este posibil ca peste șase luni să ne fie frică să ieşim pe stradă”

Un rom s-a rugat cântând în biserică să moară toți românii de coronavirus – VIDEO

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?