Skip to content

Orlando Teodorovici va candida pentru preşedinţia Organizaţiei Femeilor Social Democrate

Preşedinte executiv al PSD și ministru de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici a declarat că va candida pentru preşedinţia Organizaţiei Femeilor Social Democrate în momentul în care vor fi organizate alegeri.

Declarația a fost făcută vineri, 30 august, în cadrul Şcolii politice de vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate, desfăşurată la Mamaia, conform Agerpres.

„Am şi spus şi o să spun în continuare şi nu o să îmi retrag dorinţa aceasta, de a depune dosarul atunci când se fac alegeri pentru organizaţia de femei PSD. Am să-mi depun dosarul, pentru că vreau să devin preşedintele organizaţiei. Nu ştiu cine o să candideze, dar eu o să candidez sigur”, a declarat Eugen Teodorovici

Conform aceleiași surse, Orlando a mai spus că va lupta pentru a schimba „mentalitatea bărbaţilor, cu adevărat”, menţionând că nu este importantă împărţirea posturilor conform principiului 50%-50%, ci respectul adevărat faţă de femei.

Pe de altă parte, ministrul Finanţelor a remarcat că în ultima perioadă multe dintre posturile importante au fost ocupate de către femei din PSD.