Tăriceanu: Cozile de topor din ALDE și Vasilica Dăncilă vor să distrugă partidul

Preşedintele ALDE, Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu, a afirmat luni seară că premierul Vasilica Dăncilă nu va reuşi să destructureze partidul pe care îl conduce chiar dacă a atras de partea sa câteva „cozi de topor” din ALDE, conform Agerpres.

Tăriceanu s-a supărat la un post de televiziune pe trei organizații județene care sunt rebele: Prahova, Dolj și Timiș.

Organizația de la Prahova este condusă de Grațiela Leocadia Gavrilescu care a fost propusă de Dăncilă pentru funcția de ministru al Mediului și vicepremier.

De la Dolj vine Ion Cupă pe care Vasilica Dăncilă îl consideră bun pentru Ministerul Energiei.

Sunt trei organizaţii care văd că sunt rebele. Destructurarea partidului este obiectivul doamnei Dăncilă şi a cozilor de topor din ALDE: Meleşcanu, Gavrilescu, Cupă şi Băişanu. Dar nu vor reuşi! (Călin Popescu-Tăriceanu)

Deputatul ALDE Ștefan-Alexandru Băișanu a fost propus de prim-ministrul României să conducă Ministerul pentru relația cu Parlamentul.

El este unul dintre cei doi parlamentari care, pretextând că vor să ajute șoferii profesioniști, au depus un proiect de lege prin care conducătorii auto să poată decide perioada când li se poate suspenda permisul.

Doi deputați rămași fără permis au trecut prin Senat legea prin care șoferii pot decide perioada de suspendare a carnetului

Deputaţii ALDE Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă, Marian Cucşa, Ștefan-Alexandru Băişanu şi Mihai Niţă au anunţat că de luni îşi vor desfăşura activitatea în Parlament ca neafiliaţi, arată Agerpres.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?