Skip to content

Uleiul de canabis, tot mai popular în ultimii ani. Care sunt beneficiile sale

Uleiul de canabis este o substanță vascoasă și foarte concentrată, derivată din planta de canabis. Are abilitatea de a reduce anxietatea și stresul, de a stimula apetitul și a optimiza digestia, de a îmbunătăți calitatea somnului, de a proteja pielea, de a întări sănătatea inimii și de a reduce durerea.
Uleiul de canabis a devenit foarte popular în ultimii ani, datorită proprietăților sale. Este unul dintre cele mai neobișnuite uleiuri, din cauza plantei din care este obținut.
Reputația substanței din care este produs a complicat relația dintre consumatorii de ulei de canabis și autorități. Cu toate acestea, substanța este considerată una dintre cele mai eficiente pentru ameliorarea și vindecarea anumitor afecțiuni și boli, printre care și cancerul.
Marele avantaj al uleiului de canabis este nu conține THC și nu are efecte psihoactive. Așadar, poate fi consumat în siguranță și este 100% legal.

Iata mai jos principalele sale beneficii:

1. Amelioreaza durerea. Uleiul de canabis este recomandat persoanelor care suferă de dureri cronice, de stări de inflamație sau chiar în cazul unor urgențe medicale. Bolnavii de cancer apelează la această substanță în situația în care durerile provocate de chimioterapie sau de boală în sine devin insuportabile.

2. Îmbunatateste calitatea somnului. Uleiul de canabis face minuni pentru cei care suferă de insomnii. Acesta relaxează mintea și corpul și scade ritmul cardiac, ceea ce duce la un somn odihnitor.

3. Reduce stresul și anxietatea. Compușii naturali din canabis contribuie la eliberarea hormonilor de plăcere, reducând stresul, relaxând mintea și inducând o stare de calm. De altfel, această este una dintre cele mai cunoscute utilizări ale uleiului de canabis.

uleicanabis

4. Reduce migrenele și durerile de cap. Aplicarea uleiului de canabis la tâmple sau pe punctul de intensitate maximă a durerii de cap sau migrenei poate duce la ameliorarea acestora în mod eficient. Tocmai din acest motiv, mulți oameni solicită eliberarea unei rețete pentru ulei de canabis.

5. Stimuleaza poftă de mâncare. Uleiul de canabis poate regla apetitul și poate induce foamea, stimulând în același timp sistemul digestiv, pentru a funcționa într-un ritm mai accelerat. Acest lucru poate fi de ajutor celor care se refac după o boală sau un accident grav.

6. Protejeaza pielea. Compușii puternici din uleiul de canabis își dovedesc eficiența și în ceea ce privește protecția pielii. Această substanță stimulează exfolierea pielii și accelerează regenerarea sa, protejând-o împotriva ridurilor, a eczemelor și a psoriazisului.

7. Întareste sănătatea inimii. Uleiurile volatile din componentă uleiului de canabis stimulează procesele antioxidante, curățând colesterolul în exces și ameliorând sănătatea sistemului cardiovascular.

8. Ar preveni cancerul. Tot mai multe studii arată ingredientele active din uleiul de canabis ar putea preveni cancerul și ar putea chiar reduce dimensiunea tumorilor, însă acest subiect este încă unul controversat.

Trebuie precizat , pe lângă aplicațiile medicinale extinse ale uleiului de canabis, această substanță se mai folosește în nenumărate alte produse, precum săpunuri, parfumuri sau lumânări.

Afacere mortală cu medicamente. Distribuitorii farma se îmbogățesc pe seama bolnavilor incurabili