Au răpit un porumbel de competiție și au cerut răscumpărare proprietarului. Trei români, arestați în Spania

Trei tineri din România au fost arestați la Alicante cu acuzația că au furat un porumbel de competiție în valoare de 1.200 de euro și l-au restituit proprietarului numai după ce au cerut o răscumpărare de 50 de euro și un alt porumbel la schimb.

Potrivit unor surse apropiate cazului, răpirea a avut loc cu câteva zile în urmă în nordul orașului unde victima a închiriat o casă pentru creșterea porumbeilor.

Acolo se afla și Sardina, porumbelul voiajor de competiție răpit de români.

Duminică, 17 februarie, victima, un bărbat de 56 de ani, a primit un apel cu număr ascuns prin care era informat că porumbelul a fost răpit și că trebuie să plătească pentru recuperarea lui.

Au stabilit să se întâlnească la o benzinărie din zona Mil Viviendas, la nordul orașului Alicante.

Odată ajunși acolo, cei trei tineri s-au dus cu bărbatul la o casă în care au efectuat schimbul.

Bărbatul a anunțat Poliția Națională despre cele întâmplate și românii au fost reținuți imediat: o adolescentă de 16 ani și doi tineri de 18 și 16 ani.

Arestații au predat imediat banii tocmai încasați, 50 de euro, și porumbelul primit la schimb, în valoare de circa 100 de euro.

Fiind interogați, răpitorii au furnizat poliției versiuni greu de crezut și au început să se acuze reciproc privind apelul cu număr ascuns dat crescătorului de porumbei.

Tinerii au fost reținuți și duși la comisariatul de poliție din districtul Alicante Norte.

Crescătorul a declarat că, în linii mari, Sardina este într-o „perfectă stare de sănătate”.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?