Bărbat din Spania, rămas fără Rolex după ce a fost abordat de o tânără: „Aș jura că este româncă”

Zece mii de euro, atât l-a costat pe un bărbat de 68 de ani, rezident în Sanxenxo, provincia Pontevedra, faptul că a schimbat doar câteva cuvinte cu o tânără care, după cum se arată în plângerea depusă vineri, 29 iulie, la Garda Civilă, i-a oferit servicii sexuale pe Promenada Silgar.

Aceasta este suma pe care victima, M.P.C., a plătit-o pe ceasul Rolex pe care l-a achiziționat în urmă cu aproximativ doi ani și care i-a dispărut de la mână după ce a fost abordat de tânără.

Potrivit plângerii depuse de bărbat, faptele s-au petrecut în jurul orei 12:50, după ce victima și-a părăsit locuința și s-a dus să se plimbe în apropiere de promenadă.

„O fată s-a oprit să vorbească cu mine, m-a întrebat politicos dacă merg la plajă și m-a dus într-o zonă mai înaltă”, spune victima. Odată ajunși într-o zonă în care nu erau persoane, tânăra i-a oferit servicii sexuale. „Nu m-a atins deloc. Și după un timp mi-a spus că îmi face asta și asta în schimbul a 15 euro”.

După ce a refuzat „de mai multe ori” oferta femeii, a plecat și și-a dat seama că nu mai simte nicio greutate la mână. Atunci a realizat ce s-a întâmplat: „Mă uit la brațul meu și observ că nu am ceasul. Mă uit înapoi și nu o văd”.

Imediat, bărbatul a luat legătura cu Garda Civilă și Poliția Locală, iar ulterior a mers să depună plângere, realizând că a fost victima unei păcăleli. „Îmi pare rău pentru ceas, nu-l voi primi înapoi”, a spus el.

După cum se mai precizează în plângere, hoața este o femeie tânără, zveltă, cu pielea albă, care purta salopetă neagră, cămașă albă și ochelari de soare nu foarte negri. În ceea ce privește naționalitatea presupusei hoațe, bărbatul a spus: „Mi-a spus că este braziliancă, deși aș jura că este româncă”.

Potrivit bărbatului, nu și-a dat seama în niciun moment de vreun contact fizic cu femeia, deși aceasta, „insistând într-un mod foarte politicos”, i-a vorbit foarte îndeaproape. „Nu m-a atins deloc”, a repetat el.

În ceea ce privește modul în care s-ar fi putut produce furtul, bărbatul a declarat că modelul său de ceas avea o închidere ușoară, scrie El Progreso.

SPANIA a adoptat noi reguli privind angajarea imigranților

SPANIA: Pedofil român, condamnat la aproape 300 de ani de închisoare pentru abuz sexual asupra a zeci de fetițe

Documente false procurate pentru angajare în Spania și Franța, descoperite la controlul de frontieră

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!