CRIMĂ ÎNGROZITOARE în Spania: Un român și-a ucis fetița de doi ani și apoi a încercat să se sinucidă

Laurențiu Mihai D., de 28 de ani, a fost arestat duminică, 12 noiembrie, în localitatea Alzira, Valencia, după ce i-a tăiat gâtul fetiței sale de doi ani. Acesta a încercat apoi să se sinucidă, sărind de la etajul al doilea, însă căderea i-a fost atenuată de mașina pe care a aterizat.

Crima a fost comisă în jurul orei 17.00, pe strada Padre Castell din Alzira. Românul și-a ucis fiica și apoi a sărit din balconul locuinței în încercarea de a-și lua viața, însă rănile suferite nu au fost foarte grave și a supraviețuit. Bărbatul, angajat la culesul portocalelor, a fost arestat.

Poliția s-a dus la locul accidentului după ce un vecin a semnalat că un om a căzut pe o mașină, fără a descoperi însă cadavrul fetiței, care a fost găsit numai când a sosit mama la domiciliu.

Tânăra de 24 de ani fusese anunțată telefonic de către partenerul ei privind uciderea micuței. Femeia a intrat în stare de șoc și a fost transportată la spital.

Potrivit primelor informații furnizate de poliția spaniolă, bărbatul și-a ucis fetița ca răzbunare după ce românca l-a informat că vrea să-l părăsească.

Româncă, prinsă în Maroc cu 159 kg de hașiș. Mergea în Spania

Trei români, arestați în Germania: Au vrut să înmatriculeze un Audi furat de la o firmă de închirieri din Spania

Un cuplu de români, acuzat că a exploatat 41 de conaționali în Anglia, a fost arestat în Spania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *