INSULELE CANARE: Altercație între români, încheiată tragic. Victima a murit după două luni de comă

Judecătorii spanioli l-au găsit vinovat de crimă pe cetățeanul român Daniel Gavrilă Obedeanu după ce probele strânse la dosar au demonstrat că acesta l-a ucis pe conaționulul său Felix Baiaram în iulie 2016.

Bărbatul va trebui să ispășească o pedeapsă cuprinsă între 10 și 14 ani de închisoare, scrie La Provincia.

Pe 26 iulie 2016, în jurul orei 12.20, Obedeanu s-a întâlnit întâmplător cu fosta sa iubită, Maria Răducan, pe o stradă din Las Palmas de Gran Canaria. Femeia era în compania românului Felix Baiaram.

Inculpatul a fost cuprins de gelozie crezând că între aceștia exista o relație de natură sexuală. Cei doi bărbați au început o discuție violentă care s-a încheiat în mod tragic.

Potrivit procurorilor, românul l-a lovit pe Felix Baiaram până când acesta s-a prăbușit la pământ, izbindu-se cu capul de asfalt.

Apoi, profitând de faptul că acesta nu mai putea riposta l-a lovit în mod repetat cu pumnii în cap. Agresiunea a luat sfârșit numai când Maria Răducan s-a pus între ei.

Inițial, avocații inculpatului au susținut că Daniel Obedeanu a lovit în autoapărare și că a încercat să-l reanimeze pe Baiaram, însă dovezile au indicat cu totul altceva.

Victima a fost internată în spital în comă ireversibilă și a murit din cauza rănilor suferite pe 26 septembrie 2016, la două luni de la atac.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *