Skip to content

„Mi-am ucis chiriașa”. Corpul unei românce în vârstă de 66 de ani, descoperit în saci de plastic

„Mi-am ucis chiriașa”. Corpul unei românce în vârstă de 66 de ani, descoperit în saci de plastic

Un bărbat în vârstă de 52 de ani și-a recunoscut vinovăția în legătură cu moartea violentă a chiriașei sale, o româncă în vârstă de 66 de ani, din Brăila, cu care împărțea un apartament în localitatea spaniolă Alicante.

Duminică, 24 septembrie, la ora 23:30, criminalul a sunat la linia de urgență 091 și le-a spus polițiștilor că a luat viața femeii pe 29 august 2023 și apoi a ascuns cadavrul în locuință.
SPANIA: Despăgubire de 240.000 de euro cerută în cazul româncei ucise de fostul soț la patru ore după ce l-a denunțat

Ofițerii de la Brigada Provincială de Siguranță Publică a Poliției Naționale din Alicante au ajuns la locul faptei unde au descoperit cadavrul unei femei aflat într-un stadiu avansat de descompunere. Era învelit în saci de plastic și acoperit cu o plapumă.

Apartamentul era extrem de insalubru, excremente și resturi de gunoi fiind împrăștiate în întreaga locuință. Conform relatării bărbatului de naționalitate spaniolă, a folosit un cuțit pentru a lua viața chiriașei sale. Nu se știe încă motivul crimei, dar agresorul a precizat că nu avea vreo relație sentimentală cu românca.

În timpul cercetării la fața locului și ridicării cadavrului de către ofițerii de la Brigada Provincială de Poliție Criminalistică au fost ridicate un cuțit, presupus a fi arma folosită în omor, precum și alte obiecte și indicii utile în investigație.
SPANIA: El Mundo a refăcut ultimele clipe ale Danei Leonte, românca ucisă și dezmembrată

Spaniolul a fost arestat, investigația fiind preluată de Grupul de Criminalitate Violentă (Omoruri) din Brigada Provincială de Poliție Judiciară, scrie Cadenaser.com.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!