Skip to content

O româncă din Spania a făcut INFARCT și a murit după ce a fost bătută de iubitul ei

Femeia a murit joi, 30 noiembrie, în localitatea Guadassuar, la circa 40 de km de Valencia, după ce a fost bătută de partenerul ei de viață, un român de 40 de ani. Agresiunea a fost raportată la poliție de un vecin al cuplului care a auzit urletele disperate ale femeii, o româncă de 53 de ani.

La fața locului au sosit imediat agenții de la Garda Civilă care l-au arestat pe Iosif L. La momentul intervenției, românca era conștientă și inițial nu a dorit să fie transportată la spital. În cele din urmă a fost convinsă să se supună unui control medical și a fost preluată de o ambulanță.

Pe drum, Maricica G. a suferit un atac de cord și a ajuns la spital în stop cardiac. Deși medicii au încercat să o resusciteze, pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. Personalul medical a informat autoritățile privind decesul.

Autopsia a confirmat că Maricica a decedat în urma unui infarct și acum trebuie să stabilească dacă moartea a survenit ca urmare a bătăii încasate de la bărbat. Anchetatorii au declarat că bărbatul nu are antecedente similare, nu a fost niciodată denunțat, însă vecinii spun că acesta a lovit-o pe femeie și în trecut.

Agresiunea a avut loc la zece kilometri distanță de orașul Alzira, unde cu numai trei săptămâni înainte un român i-a tăiat gâtul fiicei sale de doi ani pentru a se răzbuna pe iubita lui care voia să-l părăsească.