Skip to content

Român mort într-un accident rutier produs în Spania. Anchetatorii nu exclud ipoteza sinuciderii

Cetățeanul român Anton Cârcu, de 36 de ani, a murit joi, 21 decembrie, după ce a căzut cu autoturismul său de pe un pod din zona localității Santa Ponça, Mallorca, pe autostrada Andratx, unde s-a răsturnat. Șoferul nu purta centură de siguranță și a fost aruncat din vehicul la circa zece metri. A murit pe loc. Garda Civilă nu exclude o posibilă sinucidere dată fiind viteza și faptul că bărbatul a circulat în linie dreaptă pe un pod în curbă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 6.30 dimineața în dreptul kilometrului 16.9 al autostrăzii Andratx (Ma-1). Autoturismul, un Mitshubishi Lancer închiriat, a traversat în linie dreaptă podul în curbă, a doborât balustrada de protecție și a căzut pe autostradă de la o înălțime de opt metri.

Foto: DM

Trupul neînsufleți al șoferului român a fost găsit de pompierii din Mallorca la zece metri distanță printre niște tufișuri prezente în zona mediană a autostrăzii.

La fața locului s-au dus și echipaje ale poliției locale și o ambulanță. Medicii au confirmat decesul bărbatului. Între timp, agenții Gărzii Civile au demarat o anchetă pentru a clarifica detaliile tragediei. După o primă cercetare a locului accidentului s-au observat o serie de circumstanțe stranii care fac să se ia în considerare posibilitatea ca românul să se fi sinucis.