Româncă sechestrată în Spania de un bărbat cunoscut pe Facebook, eliberată după ce mama sa a depus o plângere în țară

Poliția spaniolă a eliberat-o pe româncă după ce pe 6 ianuarie a fost alertată de Ambasada României în Spania. Femeia a fost găsită într-o locuință împreună cu bărbatul care o agățase pe Facebook și două rude ale acestuia.

Victimei i s-au luat documentele, telefonul mobil și nu avea voie să dețină bani. De asemenea, acesteia i s-a interzis să se angajeze și putea ieși din casă numai însoțită.

Pe 31 decembrie, mama victimei a depus o plângere în România. Ambasada țării noastre a alertat forțele de ordine spaniole luni, 6 ianuarie, polițiștii reușind să o elibereze pe femeie în numai câteva ore.

După mai multe investigații cu privire la posibilele locații ale victimei, agenții au verificat o proprietate din San Blas, o suburbie a capitalei spaniole, în care se aflau trei persoane.

Locatarii s-au dovedit a fi partenerul de viață al femeii și două rude ale bărbatului, care inițial au negat că ar cunoaște femeia. Însă aceasta a fost găsită ulterior ascunsă în bucătărie.

Femeia le-a declarat polițiștilor că a ajuns în Spania la începutul lui 2019, după ce a început o relație sentimentală cu românul domiciliat în Madrid.

Aceasta a precizat că încă de la început a fost maltratată și i s-a interzis să-și găsească un loc de muncă sau să se întoarcă în România, fiindu-i confiscate documentele.

După eliberare, femeia a primit îngrijiri medicale și a fost transferată într-o structură de protecție, aceasta neavând mijloace de întreținere sau cunoștințe în Spania.

Cei trei au fost arestați cu acuzațiile de sechestrare de persoană și rele tratamente și vor fi judecați.

SPANIA: El Mundo a refăcut ultimele clipe ale Danei Leonte, românca ucisă și dezmembrată

SPANIA: Despăgubire de 240.000 de euro cerută în cazul româncei ucise de fostul soț la patru ore după ce l-a denunțat

Spania: Închisoare pe VIAȚĂ pentru românul care a tăiat gâtul fetiței sale de doi ani din răzbunare

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?