Skip to content

Românii din Spania sunt așteptați la Târgul de Produse Tradiționale Românești în Torrejon de Ardoz-Madrid

Uniunea Muncitorilor Români vă invită duminică, 11 martie 2018, să sărbătorim împreună Ziua Femeii și Ziua Mamei, în cadrul Târgului de produse tradiționale românești, în Recinto Ferial din Torrejon de Ardoz, Av. Luna s/n, începând cu ora 12.

Cu această ocazie, la Târgul de produse tradiționale românești veți putea consuma cele mai gustoase preparate tradiționale românești, mici tradiționali românești, alte preparate din carne rumenite la grătar și mâncăruri după rețete din gastronomia românească, alături de multe alte deserturi tradiționale românești.

Vă vor încânta cu muzica lor artiștii Niculina Stoican, Gelu Voicu, Mihaela Gurău, Paul Ananie și Denisa Bărbat, unii dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară și de petrecere.

Vino și petrece între români, alături de cei dragi, la un concert dedicat Zilei Femeii și Zilei Mamei, adus în dar de Mărțișor!

La început de primăvară, să ne bucurăm împreună de folclorul autentic românesc în cadrul unui concert extraordinar, alături de flori alese din muzica populară românească. Luna martie ne aduce, ca de fiecare dată, prilejul de a ne bucura de un nou început, sosirea primăverii și sărbătorirea celor mai delicate făpturi din viața tuturor: La mulți ani Femei, la mulți ani iubite Mame!

Duminică, 11 martie, intre orele 12:00 – 22:00, nu ratați ocazia și veniți să petreceți Ziua Femeii și Ziua Mamei în Recinto Ferial din Torrejon de Ardoz (provincia Madrid)!

Intrarea la acest eveniment este gratuită.

Indemnizația pentru copii în SPANIA. Iată care sunt condițiile de acordare în 2018