Spania: Închisoare pe VIAȚĂ pentru românul care a tăiat gâtul fetiței sale de doi ani din răzbunare

Pedeapsă maximă pentru românul Laurențiu Mihai D. care în 2017 și a ucis fetița de doi ani, tăindu-i gâtul, pentru a se răzbuna pe soția lui care voia să divorțeze. Sentința a fost pronunțată astăzi.

Teribila crimă care a șocat întreaga comunitate a fost comisă în Alzira, Valencia.

Pe 12 noiembrie 2017, la 16.30, Laurențiu Mihai, de 30 de ani și fără antecedente penale, se afla în locuința familiei sale de pe strada Padre Castell.

Acolo locuia împreună cu soția sa Victoria, 26 de ani, și alți doi conaționali care stăteau cu chirie.

Conform judecătorului de la Tribunalul din Valencia, în acea zi fatidică s-a dus în camera în care dormea fetița și i-a tăiat gâtul cu un cuțit de bucătărie. A făcut acest gest în mod conștient și pregătit să-și ia viața. Fetița a murit din cauza sângerării abundente.

Conform magistraților, românul a vrut să „provoace o afectare psihică gravă și un prejudiciu ireparabil soției sale și mamei minorei, după ce aceasta i-a comunicat că intenționează să divorțeze”.

Din cauza brutalei crime, Victoria suferă de stres post-traumatic și necesită tratament psihiatric și psihologic.

După comiterea crimei, bărbatul s-a aruncat de la balcon ca să se sinucidă, însă o mașină a amortizat căderea și acesta a supraviețuit.

Pentru aceste fapte Laurențiu Mihai D. a fost condamnat marți, 26 noiembrie, la închisoare pe viață. Este prima pedeapsă maximă dată în comunitatea valenciană pentru o astfel de faptă.

În plus, va trebui să-i plătească Victoriei despăgubiri de 125.000 de euro pentru moartea micuței și 335 de euro proprietarului mașinii pe care a avariat-o încercând să-și ia viața.

CRIMĂ ÎNGROZITOARE în Spania: Un român și-a ucis fetița de doi ani și apoi a încercat să se sinucidă

CARACAL: Pusă de unchi să fure și să se prostitueze în Spania, o minoră a ajuns pe mâna clanurilor de traficanți

Doi români, condamnați la nouă ani de închisoare în Spania. Au călcat în picioare un conațional

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?