Teroare pentru trei români din Spania. Un bărbat i-a închis într-o clădire și a încercat să le dea foc

Poliția Locală din Valencia a reușit să salveze în zorii zilei de sâmbătă, 26 ianuarie, trei cetățeni români care au rămas închiși într-o clădire din localitatea La Punta după ce un bărbat a blocat ușa de la intrare și i-a dat foc.

Suspectul este acum căutat cu mandat de arestare și ar putea fi acuzat de tentativă de omor și incendiere.

La sediul Poliției Locale a fost primit, la ora 2.00 dimineața, un apel prin care se semnala un incendiu și că mai multe persoane au nevoie de ajutor.

Când au ajuns la fața locului, agenții au observat trei persoane care cereau ajutor de la fereastră și o canapea care ardea în dreptul ușii de la intrare, care era blocată din exterior.

În apropierea flăcărilor se afla și un câine care era legat.

Polițiștii au stins focul cu un extinctor și au deblocat ușa, reușind astfel să salveze cei trei români, dar și câinele.

Românii, cu vârstele de 51, 53 și 55 de ani, doi bărbați și o femeie, au explicat că un bărbat de naționalitate spaniolă i-a amenințat cu moartea și a mai încercat să incendieze clădirea cu două zile înainte.

La clădire s-au dus și pompierii pentru a stinge complet incendiul.

Cei trei români nu au necesitat îngrijiri medicale fiindcă, deși au inhalat fum, nu prezentau semne de intoxicare.

Presupusul autor al incendieri a fost identificat și pe numele său a fost emis un mandat de arestare.

Potrivit poliției, pe numele său fusese emis și un ordin de restricție în legătură cu una dintre persoanele blocate, informează Las Provincias.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA