Skip to content

TRAGEDIE în Spania: Un român și-a înjunghiat mortal băiețelul de nouă ani

Tragedia s-a petrecut vineri, 20 aprilie, după amiaza în localitatea El Ejido din Almeria. Copilul de 9 ani, Andrei, a fost înjunghiat mortal de tatăl său. Criminalul a sunat la serviciile de urgență pentru a anunța că și-a ucis fiul și apoi s-a predat Gărzii Civile.

Fratele de 12 ani al micuțului și mama acestuia au fost transportați la spital în stare de șoc. La momentul crimei, mama se afla la muncă într-o seră când a fost sunată de bărbat pentru a-i spune ce s-a întâmplat.

Familia e de origine română, însă era stabilită de mai mulți ani în El Ejido.

Consiliul local din El Ejido a pus la dispoziția mamei lui Andrei o locuință în care să poată să stea până când vor fi finalizate cercetările în casa familiei, a informat primarul localității în timp ce se afla în centrul orașului unde s-au ținut cinci minute de reculegere.

”Întreaga populație este consternată, e o familie de origine română care trăiește aici de mulți ani. Sperăm ca vinovatul să fie pedepsit corespunzător. Este dificil de înțeles cum poate un tată să-și ucidă fiul într-un mod atât de brutal”, a adăugat primarul.

TRAGEDIA din Italia: Mama care și-a omorât fetița și apoi s-a sinucis era tratată pentru DEPRESIE