Skip to content

Tragedie în SPANIA: Un mort și doi răniți români într-un accident produs în Mérida

În accidentul care s-a produs în această dimineață, 1 martie, în Mérida, a murit un român de 20 de ani, iar alți doi, dintre care un copil, au fost răniți.

Mașina s-a ciocnit de un copac pe bulevardul Reina Sofia. Trunchiul acestuia s-a rupt și a intrat lateral în mașină, în partea șoferului, acesta decedând pe loc.

Potrivit primelor informații furnizate de poliție, autoturismul s-a lovit mai întâi de un stâlp de iluminare. Se pare că accidentul a avut loc în condiții de carosabil umed.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.45, când mașina, în care se deplasau trei persoane – un tânăr de 20 de ani, o fată de aceeași vârstă și un minor de 15, toți cetățeni români –  a lovit un stâlp de iluminare iar apoi a părăsit carosabilul și s-a izbit de un copac.

Șoferul a murit, în timp ce ceilalți doi pasageri au fost răniți și au fost transportați cu traumatisme la spitalul din Mérida.

La locul accidentului au intervenit mai multe ambulanțe, poliția și pompierii care l-au descarcerat pe tânărul român decedat. Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor exacte ale accidentului.